6 РОКІВ ЗІ СВІТЛОМ У СЕРЦІ ДО ВАС!

Сьогодні, 26 квітня ТОВ «Запоріжжяелектропостачання» відзначає 6-річчя роботи на ринку електричної енергії України. Для нас це не просто річниця, а подія, яка свідчить про нашу стабільність та незламність!

Попри військову агресію російської федерації ми самовіддано працюємо та розвиваємося, створюючи нові можливості. Запорукою всіх досягнень Товариства є наполеглива праця та щире прагнення до вдосконалення і розвитку працівників.

Одним із головних пріоритетів для нас є постійне підвищення рівня клієнтського сервісу, саме тому ми впровадили наступні нововведення:

  • Для оцінки якості надання послуг запроваджено механізм зворотного зв’язку з клієнтами — після отримання послуг в Центрах обслуговування клієнтів м.Запоріжжя (ЦОК), відсканувавши QR код з іменних табличок фахівців, клієнт може пройти онлайн анкетування та оцінити якість обслуговування, надати пропозиції щодо її покращення.
  • Для створення комфортних умов перебування клієнтів з дітьми в ЦОК за адресами вул. Поштова, 115 та вул. Петра Сагайдачного, 11 організовано дитячі куточки очікування з розмальовками, олівцями та фломастерами, де малеча може захоплююче провести час, поки дорослі вирішують питання.
  • Для підвищення зручності оплати за електричну енергію тестується новий мобільний додаток.

Ми працюємо для Вас — дорогі наші клієнти! Саме для Вас ми відкриваємо нові горизонти, не зупиняємось на шляху вдосконалення.

Висловлюємо щиру подяку нашим клієнтам та партнерам за довіру та співпрацю! Особлива подяка нашим захисникам та захисницям! Завдяки Вам ми продовжуємо працювати!

З вірою у збройні сили та світле майбутнє України, ми крокуємо вперед!