ВАЖЛИВО! Юридичним та побутовим споживачам електричної енергії ! Шановні споживачі! Повідомляємо наступне:

Постановою Кабінету Міністрів України від 03 березня 2022 р. № 187 “Про забезпечення
захисту національних інтересів за майбутніми позовами держави Україна у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації” (зі змінами) встановлений мораторій (заборона) на виконання певних зобов’язань перед державою-агресором Російською Федерацією.
З повним текстом Постанови КМУ від 3 березня 2022 р. № 187 можна ознайомитись за посиланням https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/187-2022-%D0%BF#Text .
На виконання зазначеної Постанови ТОВ “Запоріжжяелектропостачання” ПРОВОДИТЬ ЗБІР ВІДОМОСТЕЙ ВІД УСІХ СПОЖИВАЧІВ ШЛЯХОМ ПРОВЕДЕННЯ АНКЕТУВАННЯ, з метою встановлення:
— ЮРИДИЧНИХ СПОЖИВАЧІВ, які створені та зареєстровані відповідно до законодавства України, кінцевим бенефіціарним власником, членом або учасником (акціонером), що має частку в статутному капіталі 10 і більше відсотків, якої є Російська Федерація, громадянин Російської Федерації, крім того, що проживає на території України на законних підставах, або юридична особа, створена та зареєстрована відповідно до законодавства Російської Федерації
— ПОБУТОВИХ СПОЖИВАЧІВ — громадяни Російської Федерації, а також громадян Російської федерації, що проживають на території України на законних підставах,

для подальшого забезпечення захисту національних інтересів за майбутніми позовами держави Україна у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації.

Юридичним споживачам бланк АНКЕТИ із супровідними листами будуть направлені на електронні адреси.
Побутовим споживачам, які подавали заявки на отримання платіжних квитанції та зареєстровані в особистому кабінеті споживача бланки АНКЕТ також із супровідним листами направлені на електронні адреси.

Самостійно завантажити бланк Анкети
— для юридичних споживачів: натисніть тут
— для побутових споживачів: натисніть тут

Просимо ВАС бути свідомими та для захисту національних інтересів держави України за майбутніми позовами у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації, направити заповнені анкети до ТОВ “Запоріжжяелектропостачання” !

Заповнені анкети юридичних споживачів надсилати anketa_ur@zpep.com.ua
Заповнені анкети побутових споживачів надсилати anketa_pobut@zpep.com.ua

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!
СЛАВА УКРАЇНІ!

Завжди зі світлом у серці до ВАС!