ДО УВАГИ НАСЕЛЕННЯ!!! ТОВ “Запоріжжяелектропостачання” розпочало заходи з припинення постачання електричної енергії боржникам!!!

Згідно Закону України від 15 липня 2021 року № 1657-IX, який набув чинності з 20 серпня 2021 року,  скасована заборона припинення надання житлово-комунальних послуг (у тому числі — електропостачання) громадянам України у разі їх неоплати або оплати не в повному обсязі на території регіонів України, крім регіонів, на яких установлений «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення коронавірусної хвороби (COVID-19).

З огляду на те, що на даний час Запорізька область  не віднесена до “червоної зони”  епідеміологічної небезпеки,   ТОВ «Запоріжжяелектропостачання” розпочало здійснення заходів з припинення електропостачання боржникам та відновило направлення  до операторів систем розподілу (ПАТ “Запоріжжяобленерго” та АТ “Укрзалізниця”)  переліків боржників для виконання робіт з відключення постачання електричної енергії  їх помешкань .

З метою запобігання неприємних ситуацій та негативних наслідків, пов’язаних з припиненням електропостачання наполегливо рекомендуємо погасити існуючу заборгованість  якомога швидше!

Звертаємо увагу, що згідно вимог пункту 7.5 Правил роздрібного ринку електричної енергії, датою отримання попередження про припинення електропостачання вважається дата його особистого вручення, що підтверджується підписом одержувача та/або реєстрацією вхідної кореспонденції, або третій календарний день від дати отримання поштовим відділенням зв’язку, в якому обслуговується одержувач (у разі направлення поштою рекомендованим листом).

Нагадуємо, що перевірити стан  особового рахунку, отримати   інформацію про суми нарахувань та заборгованості за спожиту електроенергію  можна не тільки з квитанцій, а й у пунктах прийому платежів,  в “особистому кабінеті споживача”, за телефонами  наших міських та районних відділень, які зазначені на сайті  https://zpep.com.ua/ в розділі  “Контакти” та  звернувшись до Кол-центру Товариства за номером телефону  061-2282220.

 

Сплатити за спожиту електроенергію можна будь-яким зручним способом:

— EasyPay (без комісії) https://easypay.ua/…/zaporizhzhyaelektropostachannya-fam;

— Приват24 https://next.privat24.ua/;

— Ощадбанк 24/7 https://www.oschadbank.ua/payments ;

— ПрАТ «Запоріжзв’язоксервіс»;

— АТ «Укрпошта»;

— особистий кабінет споживача https://billing.zpep.com.ua/;

— каса банківської установи..

 

Завжди зі світлом у серці до Вас.