Шановні побутові споживачі! Збережіть своє здоров’я, здоров’я рідних і сусідів — скористайтесь особистим кабінетом споживача ТОВ “Запоріжжяелектропостачання”

В період посилення карантинних заходів та  додаткових  обмежень через введений в Запорізькій області червоний рівень епідемічної небезпеки дотримуватись правил карантину дуже важливо.  Особливо це стосується людей похилого віку, які не мають ризикувати своїм здоров’ям, тим більше заради того аби отримати платіжну квитанцію та сплатити за комунальні послуги.

ТОВ “Запоріжжяелектропостачання”  наполегливо пропонує  скористатись особистим кабінетом споживача та допомогти своїм рідним та сусідам, хто не має доступу до мережі Інтернет.

Звертаємо увагу, що в особистому кабінеті споживача є можливість приєднати до особистого кабінету споживача  необмежену кількість особових рахунків!  

В особистому кабінеті споживача:  передавайте покази лічильника до ПАТ “Запоріжжяобленерго”, стежте за нарахуваннями, завантажуйте електронні платіжки та сплачуйте  за спожиту електроенергію онлайн.

Ознайомитись з детальною  інструкцією користувача особистого кабінету (натисніть  тут).

Для оплати  за спожиту електричну енергію  онлайн використовуйте такі сервіси:

Мобільні додатки банків:  «Приват24» та «Ощад24/7»

Платіжні системи:   «Portmone», «Ipay», «Easypay»

 

Отож не зволікайте з розрахунками та платіть за енергоресурс безпечно для здоров’я,  швидко та зручно за допомогою онлайн сервісів.