НАГОРОДЖЕННЯ КОЛЕКТИВУ ТОВ “ЗАПОРІЖЖЯЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ”

Воєнний стан кардинально вплинув на всі сфери життя українців. У цей нелегкий час працівники ТОВ “Запоріжжяелектропостачання” продовжують працювати та якісно виконувати свої посадові обов’язки. Це необхідно аби стабілізувати економіку країни, забезпечити критично важливі потреби громадян, військових, зберегти довіру споживачів до енергетичної системи та стабільності в електропостачанні.

Високою оцінкою роботи трудового колективу  ТОВ “Запоріжжяелектропостачання” стала подяка Запорізької обласної державної адміністрації за сумлінну плідну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у енергозабезпечення споживачів Запорізької області в умовах воєнного стану, колектив нагороджений почесною грамотою Запорізької міської ради  за вагомий внесок в забезпечення безперебійної роботи та стабільне постачання електричної енергії споживачам м. Запоріжжя та Запорізької області у період воєнного стану та з нагоди Дня захисників і захисниць України

Варто зазначити, що Орденом Пошани Запорізької міської ради, за самовідданість і стійкість, виявлені під час проходження військової служби, нагороджені начальник юридичної служби Серебрянников Денис Валерійович та начальник відділу Запорізького району ЦОК м. Запоріжжя Страх Віталій Васильович, які сміливо та мужньо стали на захист нашої країни.