Проект з навчання споживачів використовувати цифрові сервіси для отримання рахунків за спожиту електричну енергію та їх оплати

Шановні споживачі!

З 20.07.2023 ТОВ «Запоріжжяелектропостачання» разом із Першим Українським Міжнародним Банком реалізують пілотний проект з навчання споживачів використовувати цифрові сервіси (особистий кабінет, чат-бот) для отримання рахунків за спожиту електричну енергію та їх оплати.

Мета проекту:

1. Залучення споживачів використовувати цифрові сервіси ТОВ «Запоріжжяелектропостачання» (особистий кабінет, чат-бот) для отримання рахунків за спожиту електричну енергію та їх оплати.

2. Підвищення рівня обізнаності споживачів щодо можливостей платіжних банківських продуктів, зокрема додатку ПУМБ Online (оплата комунальних послуг без комісії, без черг, цілодобово у режимі 24/7),

3. Збільшення % онлайн оплати за спожиту електричну енергію.

Прийняти участь в проекті можуть споживачі, які звернуться з відповідним запитом до Центру обслуговування клієнтів м. Запоріжжя, вул. Олександрівська, 35.

Представник Першого Українського Міжнародного Банку, у разі зацікавленості споживачів, надає допомогу та навчає їх використовувати цифрові сервіси (особистий кабінет, чат-бот) для зручної, комфортної, своєчасної та безпечної оплати послуг за спожиту електричну енергію у т.ч. через додаток ПУМБ Online.

Реалізація проекту це крок у напрямку модернізації та покращення обслуговування споживачів, впровадження інноваційних платіжних рішень для підвищення задоволеності споживачів електричної енергії.