До уваги ПОБУТОВИХ СПОЖИВАЧІВ внесено зміни до Правил роздрібного ринку електричної енергії!

5 жовтня 2022 року Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг схвалила постанову «Про затвердження Змін до Правил роздрібного ринку електричної енергії»  №1272 (ПРРЕЕ). Документ набув чинності 12 жовтня 2022 року. Так, зокрема, важливі  зміни в ПРРЕЕ стосуються:

 

Власників об’єктів нежитлової нерухомості: у розділі І у пункті 1.1.2 змінено поняття  “об’єкт побутового споживача”  визначені у пункті 14.1.129 Податкового кодексу України.

 

Власників генеруючих установок приватних домогосподарств, щодо встановлення генеруючих установок приватних домогосподарств на одній або декількох площадках із сукупною потужністю, яка не може перевищувати встановлені Законом України «Про альтернативні джерела енергії» обмеження для відповідної категорії генеруючої установки.

 

Ознайомитись зі змінами Ви можете за посиланням:

 

Постанова

Додатки

 

ТОВ «Запоріжжяелектропостачання» нагадує, що наше Товариство є ліцензіатом на провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії  на всій території  Запорізької області і  в своїй діяльності керується виключно законодавством України.

Завжди зі світлом у серці до Вас