УВАГА! МАНІПУЛЯЦІЯ!!!

Вчора в окремих тимчасово непідконтрольних Україні населених пунктах Запорізької області окупаційна влада  розпочала проводити “брифінги” та  поширювати свої   злочинні  “накази”  про встановлення  з 1 липня  нових тарифів на комунальні послуги,  в тому числі на електричну енергію, перехід на оплату в рублях та інформацію про  списання   заборгованості по комунальних послугах на територіях, які вона чомусь називає «звільненими».

 

ЗАСТЕРІГАЄМО:  це – МАНІПУЛЯЦІЯ, адже на території України правовідносини регулюються не колабораційними та окупантськими вигадками, а чинним законодавством України, згідно до якого єдиним постачальником електричної енергії на території Запорізької області є ТОВ «Запоріжжяелектропостачання»,  а єдиним  підприємством,  яке   забезпечує розподіл електричної енергії по електричними мережам та облік спожитої електричної енергії  — ПАТ “Запоріжжяобленерго”.   Надання послуг споживачам з постачання (продажу) електричної енергії та її розподілу здійснюється на підставі договорів,  укладених згідно чинного законодавства України.

БУДЬТЕ ВПЕВНЕНІ, що інформаційні ресурси та програмне забезпечення з розрахунків за електричну енергію зі споживачами  надійно захищені та  знаходяться на підконтрольній Україні території.  Обслуговування споживачів здійснюється в режимі онлайн.

 

ВАЖЛИВО ЗНАТИ ТА ПАМ’ЯТАТИ:   номери особових рахунків по оплаті за електричну енергію,  реквізити для оплати в ТОВ “Запоріжжяелектропостачання” та тарифи на електроенергію по Україні  НЕ ЗМІНЮВАЛИСЬ!

Тому  ні в якому разі не слід сплачувати за електричну енергію до будь-яких організованих колаборантами та  окупантами установ, в тому числі готівкою та  рублями!!

Дізнатись всю  інформацію по особовому по своєму особовому рахунку можна за телефонами нашого Кол-центру -(061) 228-2220 та Інформаційно-консультаційного центру — 0638400201, 0638400145, 0638399662.

Сплатити рахунки за електричну енергію можна дистанційно через доступні онлайн сервіси :

— EasyPay https://easypay.ua/ua

— Приват24 https://next.privat24.ua/;

— Ощадбанк 24/7 https://www.oschadbank.ua/ua/private/web_bank_ng ;

— особистий кабінет споживача https://billing.zpep.com.ua/,

Шановні споживачі! Не піддавайтесь на провокації  представників окупаційної влади —  зрадників України!

Просимо підтримати країну сплаченими рахунками до ТОВ “Запоріжжяелектропостачання” для протистояння ворогу!

Разом до перемоги❗

Слава Україні!