Важливо! Запорізька область 30 грудня вийшла з «червоної» зони: відновлюється відключення електропостачання боржникам!

Починаючи з 30 грудня Запорізька область перейшла до “жовтої” зони епідеміологічної небезпеки. Відповідне рішення ухвалили під час засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 28 грудня. Це означає, що відключення від електропостачання помешкань споживачів, які заборгували за спожиту електроенергію  буде продовжене.

В свою чергу ТОВ “Запоріжжяелектропостачання”  нагадує, що 20.08.2021 року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення процедури приєднання до електричних мереж», яким встановлено, що заборона на відключення електропостачання  побутових споживачів через заборгованість, діє лише на період  «червоного» рівня карантину та 30 днів після його завершення.

Наше Товариство  не має  намірів залишити без електрики оселі мешканців,   тому наполегливо пропонує споживачам, які заборгували за електроенергію, якнайшвидше     розрахуватись  та уникнути знеструмлення помешкання.

Ми неодноразово зауважували, що відключення  електропостачання  несе за собою не тільки побутові незручності, але й додаткові фінансові витрати.  Адже, окрім боргу,  споживачу потрібно буде оплатити послугу повторного підключення і чекати 3-5 робочих днів на відновлення електропостачання. Тому краще завчасно подбати про розрахунок за спожиту електроенергію, не чекаючи повідомлення про  її відключення.   Якщо ж таке отримаєте, то  уникнути вимкнення ще цілком можливо. Для цього необхідно повністю оплатити суму боргу та повідомити про це  постачальника.

Дізнатись стан свого особового рахунку можна:

  • в особистому кабінеті споживача
  • за телефоном Кол-центру (061) 228-22-20
  • за номерами телефонів фахівців наших міських та районних відділень, які розміщені на сайті zpep.com.ua в розділі “Контакти”
  • в пунктах прийому платежів, банківських установах та на їх онлайн сервісах.

Сподіваємось на Ваше порозуміння та на своєчасну оплату.

Завжди зі світлом у серці до Вас.