Увага мешканцям! Скористайтесь дистанційними сервісами в період дії обмежень “червоної зони” карантину.

ТОВ  “Запоріжжяелектропостачання”  закликає мешканців Запорізького краю  на період обмежень рівня “червоної зони” карантину  віддати перевагу дистанційним сервісам.

Рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій з 18 жовтня 2021 року Запорізька область віднесена  до “червоної зони” карантину.

Наше Товариство, дбаючи про здоров’я своїх клієнтів та фахівців компанії, з метою запобігання розповсюдженню коронавірусної хвороби  посилює контроль за санітарно-гігієнічним утриманням Центрів обслуговування споживачів  та вимушене здійснювати прийом громадян з дотриманням карантинних обмежень.

Звертаємося до кожного! Рекомендуємо для вирішення поточних питань з розрахунків за спожиту електричну енергію використовувати безконтактні сервіси, уникаючи скупчення громадян.

До Ваших послуг на головній  сторінці  нашого сайту zpep.com.ua :

онлайн заявка на отримання платіжної квитанції  на електронну пошту;
особистий кабінет споживача;
оплата рахунку онлайн без комісії;
✔ актуальна інформація щодо цін на електроенергію,  порядку  нарахування пільг та субсидій;
✔ в розділі “Контакти” телефони фахівців усіх  відділень  для отримання дистанційних консультацій.

Будь-яку інформацію по особовому рахунку можна отримати звернувшись телефоном до нашого Кол-центру : (061)-228-22-20.

Допомога в реєстрації  та користуванні особистим кабінетом споживача: 063-840-01-45
Запевняємо Вас, що реєстрація в особистому кабінеті споживача – максимально зручний спосіб моніторингу і контролю Вашого особового рахунку, а також  можливість швидко та надійно передати покази лічильника до обленерго.

Заощаджуйте свій час, зберігайте спокій та шануйте своє здоров’я!
Не будьте байдужими  —  повідомте вищезазначену інформацію своїм рідним, близьким,  друзям та людям похилого віку, а також  допоможіть їм скористатись дистанційними сервісами з питань розрахунків за електроенергію.

Завжди зі  світлом у серці до Вас