З Днем енергетика!!!

День енергетика — це професійне свято всіх працівників промисловості, що охоплює вироблення, передачу і збут споживачам електричної та теплової енергії, який вони відзначають в один з найкоротших світлових днів у році — 22 грудня. Адже саме в найкоротший світловий день робота енергетиків найбільш помітна.
Важливу роль в господарському комплексі України грає електроенергетика. Приблизно половина всього первинного палива (вугілля, нафта, газ, уран), яке видобуває або імпортує Україна, а також енергія окремих річок використовується для виробництва електро- і теплоенергії.
ТОВ «Запоріжжяелектропостачання» вітає зі святом всіх тих, хто коли-небудь був причетний до створення та обслуговування енергетичних систем, а також тих хто і сьогодні залишається на відповідальному посту працівника енергетичної галузі, і нарешті всіх, для кого поняття «тепло» і «світло » — це не просто слова, а ціла епоха. Бажаємо, щоб у кожного був великий запас енергії для досягнення поставлених цілей і здійснення своїх бажань. Нехай в житті буде завжди світло і тепло, а в сім’ях панує розуміння, любов і достаток, нехай фортуна посміхається кожному!