З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ РІДНОЇ МОВИ

Сьогодні особливе свято для всіх нас, адже українська мова – це не просто засіб людського спілкування, це те, що живе в наших серцях, духовний скарб нації, найцінніше багатовікове надбання та душа нашого народу.
В цей непростий час, коли ворог жорстоко прагне знищити Україну, наша велична і милозвучна мова гордо лунає з вуст мільйонів людей. Через свою рідну мову ми дали всьому світові зрозуміти, що українці – справді велика нація, зі своєю культурою, своїми звичаями і своєю історією, яка сягає глибокої давнини. Українська мова, її багатство і краса, витонченість і мелодійність визнана світом. Наш обов’язок – любити, берегти і збагачувати материнське слово, добре знати, шанувати і використовувати рідну мову, щоб передати її наступним поколінням.
Події останніх років стали поштовхом для переосмислення ролі рідної мови в житті кожного українця. Вона стала оберегом, символом єдності, маркером ідентичності, інструментом боротьби для кожного з нас, знаком незламності та сили духу для всього людства.
Вітаємо з Міжнародним днем рідної мови! Бажаємо віри в добро, у власні сили, здобутків і перемог, миру і злагоди! Пам’ятаймо, наше слово – наша сила! Тож бережімо, шануймо і оберігаймо рідну мову, як життєдайне, цілюще джерело, у якому – наша краса, міць, велич, успіх і сила!