З ДНЕМ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ!

Сьогодні український народ відзначає величну дату своєї багатовікової історії — День Соборності, свято об’єднання українських земель в єдину самостійну державу.

Соборність українських земель має глибоке історичне коріння, спирається на споконвічну мрію народу про власну незалежну, соборну державу та є результатом складного і довготривалого процесу її формування.

Зараз ми, як ніколи, об’єднані у своїх вчинках, думках і мріях, задля здійснення високої мети — процвітання соборної, незалежної, демократичної, могутньої України, надійної запоруки добробуту та щасливого життя її народу. Ми всі разом прагнемо Перемоги і бажаємо жити у вільній, безпечній, справедливій та успішній країні. Саме таку Україну кожен з нас хоче бачити, саме такою ми її відбудуємо і відновимо.

ТОВ «Запоріжжяелектропостачання» вітає з Днем Соборності України та від всієї душі бажає єдиного духу народу, великої сили та могутності, міцної дружби та братньої допомоги, взаємоповаги та розуміння, вірних цілей та високих прагнень, одного чистого та мирного неба на всіх! Тільки разом ми сильні, бо наша сила – в єдності. Разом і спільними зусиллями ­– до Перемоги!