З ДНЕМ ГЕРОЇВ УКРАЇНИ!

Вшановуючи мужність та героїзм захисників держави різних часів та епох, на знак суспільної поваги і турботи про учасників збройної боротьби за волю України 23 травня відзначається щорічне свято – День Героїв.

Сьогодні День Героїв наповнений для кожного українця особливим змістом, адже нашими Героями стали всі ті, хто став на захист України. Їхня незламна боротьба за свободу українського народу, їхні подвиги у протистоянні російському агресору демонструють незборимість української нації, велич духу українських вояків-борців, творять сучасну історію, свідками якої ми є.

Дорогі наші захисники, Герої України!
Ми дякуємо вам за те, що ви захищаєте нас, наших рідних та близьких, нашу рідну Україну, її цілісність, недоторканість та гідність. Ви даєте нам надію, що настануть кращі часи для нашої неньки України.
Нехай ангели оберігають вас від небезпеки і повертають живими додому з Перемогою. Нехай Господь єднає Україну в мирі та злагоді, а на нашій рідній землі, освяченій кров’ю Героїв, знову запанує мир і злагода. 

Ми щиро вдячні та шануємо тих, хто без вагань поклав своє серце за Україну, чий героїчний чин став прикладом для майбутніх поколінь. Пам’ятаємо і шануємо всіх героїв! Слава Україні! Героям Слава!