Інформація для юридичних споживачів електричної енергії, які відповідно до закону мають право на отримання універсальної послуги

Згідно інформації, яка оприлюднена на офіційному веб сайті НКРЕКП у розділі «Гарячі новини»: http://www.nerc.gov.ua/?news=10674, повідомляємо, що з 1 січня 2021 року отримувати універсальну послугу матимуть право побутові та малі непобутові споживачі з договірною потужністю до 50 кВт.
Зважаючи на вищевказане, постачання (продаж) електричної енергії непобутовим споживачам, бюджетним установам, які не відповідають ознакам малого непобутового споживача, здійснюватиметься за договором про постачання електричної енергії споживачу за вільними цінами.

Оскільки споживання електричної енергії без укладення відповідних договорів на роздрібному ринку не допускається, для забезпечення постачання електричної енергії з 1 січня 2021 року таким споживачам необхідно до 01.12.2020 року укласти договір про постачання електричної енергії споживачу (за вільними цінами) у тому числі таким електропостачальником може бути електропостачальник, який забезпечував універсальну послугу.

Згідно розділу VI ПРРЕЕ зміна електропостачальника за ініціативою споживача має бути завершена протягом періоду, що починається з дня повідомлення споживачем нового електропостачальника про наміри змінити попереднього електропостачальника, але у строк, що не перевищує 21 календарний день з дня вказаного повідомлення.

При цьому, у разі не обрання споживачем завчасно (до 31 грудня 2020 року) електропостачальника за вільними цінами, постачання електричної енергії на Ваші об’єкти буде здійснюватися на підставі договірних відносин з постачальником «останньої надії» протягом періоду, що не перевищує 90 днів від дати припинення строкового права на універсальну послугу встановленої Законом

Ви можете ознайомитись з умовами публічного договору про постачання електричної енергії споживачу на нашому сайті в мережі Інтернет за адресою: www.zpep.com.ua та укласти його лише підписавши заяву-приєднання до договору на умовах комерційної пропозиції за вільними цінами, надати у будь-який зручний для Вас спосіб  http://zpep.com.ua/контакти.

Процедура оформлення договору максимально спрощена та не потребує від Споживача додаткових дій.

Для зручності вибору комерційної пропозиції пропонуємо Вам скористатись допомогою онлайн-калькулятора тарифів: http://calc.zpep.com.ua/

З питань оформлення заяви-приєднання, договірних відносин та будь-яких інших питань Ви можете звернутись до персонального менеджера.

Ми пропонуємо нові, сучасні відносини Споживача і постачальника. Кваліфікований персонал нашої компанії допоможе у вирішенні питань у сфері енергопостачання.