До уваги споживачів електричної енергії!

Повідомляємо Вас, що в ТОВ «Запоріжжяелектропостачання» розпочато узгодження обсягів постачання електричної енергії на 2021 рік.
Для забезпечення безперервного надання послуг з постачання електричної енергії в обсягах, що за належних умов забезпечать задоволення попиту на споживання електричної енергії, просимо Вас, в термін до 1 листопада поточного року, надати очікувані обсяги електроспоживання на наступний календарний рік (помісячно) за формою «Відомості про обсяги очікуваного споживання електричної енергії».
Відповідні заявлені обсяги електроспоживання повинні об’єктивно відображати прогнозоване споживання електроенергії та бути максимально наближеними до фактичних обсягів споживання у відповідних періодах поточного року, що минули, та у відповідних періодах минулого року, які відповідають майбутнім періодам поточного року.
Враховуючи що переважна більшість споживачів має доступ до мережі Інтернет, пропонуємо скористатися електронною формою Додатку до договору, бланками заяв та відомостей, які знаходяться за посиланням Вільні ціни.
Відповідні обсяги надаються Споживачем шляхом направлення е лектронного листа на адресу електронної пошти Постачальника з одночасним направленням заявки у паперовому вигляді засобами поштового зв’язку або нарочно:
«Вільні ціни» — esd@zpep.com.ua.
«Універсальна послуга» — limits@zpep.com.ua.
Для ще більш зручнішого та швидкого вирішення звернень, просимо надсилати інформацію, листи та документи на електронні адреси ТОВ «Запоріжжяелектропостачання» Вашого районного відділення (обрати за місцем знаходження юридичної особи за посиланням http://zpep.com.ua/contacts ).

З повагою, ТОВ «Запоріжжжяелектропостачання»