Тарифи на прийом платежів від населення

Основним видом діяльності ТОВ «Запоріжжяелектропостачання» є постачання електричної енергії для побутових споживачів Запорізької області.

З мотою забезпечення можливості оплати за спожиту електроенергію, нашим товариством укладено договори з банківськими установами на прийом платежів від населення. При цьому, вартість прийому платежів кожною установою визначається окремо.

Для зручності споживачів, надаємо інформацію про тарифи на прийом платежів, встановлені в установах, з якими у ТОВ «Запоріжжяелектропостачання» укладено договір на прийом платежів від населення.

Тарифи на прийом платежів в установах, з якими ТОВ «Запоріжжяелектропостачання» укладено договір на прийом платежів від населення
Назва установи Комісія за проведення платежів за електроенергію з населення
АТ «Ощадбанк» сплата платежів через каси установ Банку 0,5% від суми, але не менше 7 грн. за платіж оплата пенсійною карткою Ощадбанка – без комісії
сплата платежів через ІПТ платіжною карткою АТ «Ощадбанк» не тарифікується
сплата платежів через ІПТ готівковими коштами 0,5% від суми, але не менше 3 грн. за одну операцію
Платежі систем у Ощад 24/7   за  номером особового рахунку– без додаткової комісії для платника (для клієнтів Ощадбанка)
АТ КБ “Приватбанк” сплата платежів через каси установ Банку до 500 грн — 10 грн.            от 500 до 1000 грн — 15 грн.      от 1000 — 1 % (min 15 грн. max 200 грн.)
термінал самообслуговування /Банкомат/ до 500 грн — 3 грн.               от 500 до 1000 грн — 5 грн. от 1000 — 0,5% min 10 грн
max 50 грн
Приват24 1 грн.
Клієнт-пенсіонер здійснює комунальні або телекомунікаційні платежі в сумі до 2 000 грн на місяць (включно) і не більше 10 платежів за наступними тарифами:
·без комісії: через Приват24 (з будь-якої карти) і термінали самообслуговування (тільки з Карти для виплат пенсії);
·с комісією 3 грн за платіж: в касах банку (тільки з Карти для виплат пенсії).
АТ “МетаБанк” 0.9% від суми платежу + 7.00 грн
ПрАТ “Айбокс Банк” через термінал – 2 грн з платежу; через систему “монобанк” — безкоштовно
АТ “Акцент — Банк” сплата платежів через каси установ Банку 1% від  суми платежу, але не менше  5,00 грн. та не більше 200,00 грн.
 у точці самообслуговування 1% від  суми платежу, але не менше  3,00 грн. та не більше 200,00 грн
через мобільні додатки 1 грн.
для пенсіонерів-вкладчиків – безкоштовно
ПрАТ “Запоріжжязвʼязоксервіс”  5 грн. за платіж
ПрАТ “Запоріжжязвʼязоксервіс”  Філія “Бердянськзвʼязоксервіс”  3 грн. за платіж